Dive in and enjoy...

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

~Ντοπα~

Ειναι πολλα τα πραγματα που μπορουν να μας ντοπαρουν και να μας δωσουν δυναμη να αντιμετωπισουμε την καθημερινοτητα. Ειναι πολλα αυτα που, οταν το καλυτερο μερος για να βρισκεσαι ειναι το κρεββατι σου παρεα με μια ντουζινα ταινιες και αλλα τοσα πακετα σοκολατες, εχουν τη δυναμη να σου δωσουν ωθηση και λογο να αγαπησεις 3ανα τη ζωη σου. Ειναι αυτα που μπορουν να σε κανουν να θελεις μονο να βρισκεσαι ε3ω στον κοσμο και να δηλωνεις μεγαλοφωνα την παρουσια σου. Ναι, ειμαι εδω! Ναι, υπαρχω!
Ειναι ενα ευχαριστο  και ηλιολουστο πρωινο, ενα κινηματογραφικου μεγεθους ειδυλλιακο δειλινο, μια βολτα διπλα στη θαλασσα που μαγικα παρασυρει στα βαθη της ολες σου τις εγνοιες, ενα χαμογελο. Ενα χαμογελο! Μια μοναχα αμυδρη και ασυναισθητη συσπαση των μυων του προσωπου μπορει να σου δωσει ενεργεια αρκετη για να αντιμετωπισεις τους δρακους της καθημερινοτητας σου. Με ενα χαμογελο ο αλλος σου δινει στην ουσια την ψυχη του. Και πως ειναι δυνατον να μην αντλεις δυναμη και ενεργεια απο μια ολοκληρη ψυχη που σου δινεται απλοχερα. Και, ακομη, πως ειναι δυνατον να μην θελεις κι εσυ μετα με τη σειρα σου να μεταδωσεις τη δυναμη που πηρες στον διπλανο σου. Γιατι η ζωη ειναι κολλητικη. Μεταδιδεται! Και μαλιστα με ρυθμους πανδημιας. Βγες λοιπον απο τα σκοτεινα υπογεια που εχεις κρυψει το μυαλο σου και μοιρασε χαμογελα! Καποιοι θα τα δεχτουν. Καποιοι οχι. Ενα μονο, ομως, ειναι σιγουρο: ολοι τα εχουν αναγκη!

7 σχόλια:

  1. Βάλε στις επιλογές στις αντιδράσεις και "πολύ καλό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το εκανα αν η3ερα πως.. Το οτι 3εκινησα το blog δεν σημαινει απαραιτητα οτι 3ερω και να το λειτουργω δυστυχως..

      Διαγραφή
  2. Υποθέτοντας πως χρησιμοποιείς την παλιά διεπαφή blogger τα βήματα είναι τα εξής. Πίνακας ελέγχου -> σχεδίαση -> επεξεργασία ανάρτησης(στο κέντρο)-> συμπληρώνεις όσες επιλογές θέλεις δίπλα από το "καλό?" χρησιμοποιώντας κόμμα.

    Υ.Γ. Μιας και αλλάζεις πράγματα βγάλε και την λεκτική επαλήθευση από τα σχόλια. Πίνακας ελέγχου -> ρυθμίσεις -> σχόλια -> κάπου στο τέλος είναι νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ όμορφη ανάρτηση γλυκιά μου!
    να! χαμόγελο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή