Dive in and enjoy...

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Possitive Vibrations

So much for the happy new year...
Τόσες ευχές, τόσα χαμόγελα, τόση χαρά που ο χρόνος αλλάζει.
Κι αν δεν άλλαζε;
Σιγά, δηλαδή, τη διαφορά. Μια μέρα πέρασε κι ήρθε μια καινούρια. Big deal. Τι κι αν με άφησα για λίγο να παρασυρθώ στη δίνη της εορταστικής ευτυχίας; Τι κι αν έμεινα για μερικές στιγμές μετέωρη και τ' ονόμασα " διάλειμμα από την καθημερινότητα";  Έφυγε το '15, ήρθε το '16 κι όλα είναι καλά, ακριβώς όπως ήταν και πριν.  Όσο καλά ήταν και πριν.

Πάντως, αν θεωρήσουμε το γεγονός της αλλαγής σημείο αναφοράς, μπορώ να πω πως φέτος είναι η χρονιά που έσπασα τις παραδόσεις. Έχουμε και λέμε,λοιπόν:

1st. Έκανα το πρώτο μου new year's resolution και αποφάσισα πως θα είμαι λίγο καλύτερη με τον εαυτό μου, λίγο πιο ευγενική ας πούμε. Δεν ξέρω από ποια ταινία το ξεσήκωσα αλλά έχω την εντύπωση πως είναι και κάτι σαν τεχνική αυτο-κάτι. Απ' αυτά με τα 12-step βιβλία για ένα καλύτερο αύριο. Άντε να δούμε...

2nd. Έκανα πρωτοχρονιά στο κρεβατάκι μου, με τις πιτζαμούλες μου και το λαπιτόπ μου. Και μπορώ να πω πως πολύ το χάρηκα.

3rd. Δεν έφαγα μελομακάρονα. Και γενικά γλυκά. Βασικό αυτό και αισιόδοξο. Γιατί αν είναι να πιστέψουμε τις φήμες πως ότι κάνεις όταν αλλάζει ο χρόνος θα το κάνεις όλη τη χρονιά, τότε μετά τιμής προανακοινώνω πως έκοψα τα γλυκά... xD