Dive in and enjoy...

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

~Romance~

Dear Romeo,
Που χάθηκες αγάπη μου? Στο Γουαδαλκιβίρ? Που είσαι και σε περιμένω τόσα μερόνυχτα στο παραθύρι μου? Ξαγρυπνώ και συζητώ με το φεγγάρι. Να σε προσέχει του ζητώ, μα χαμένο σ' έχει κι εκείνο. Μη και ψόφησε τ' άσπρο σου άλογο κι έρχεσαι ποδαράτος? Ή μήπως σ' έχουν απαγάγει οι πειρατές του Αστερι3? (Λίτρα δεν έχω) Τώρα, βέβαια, μπορεί και να σ' έχει πάρει κάνας δράκος στο κατόπι. Αν είναι έτσι ν' αργήσεις να 'ρθεις. Θα περιμένω να τον 3εφορτωθείς. Κι αν η αντρειοσύνη σου τελικά δεν είναι αρκετή, δεν πειράζει. Και πάλι θα περιμένω. ( Τον επόμενο!)
Αν, όμως, καλέ μου Ρωμαίο, αντιληφθώ πως έκανες καμιά στάση για σε κανένα μαγεμένο δάσος με τίποτα νεράιδες και 3έχασες να φύγεις, μη μπεις στον κόπο να γυρίσεις. Μαύρο φίδι που σ' έφαγε καημένε μου! Θ' αστράψω, θα βροντή3ω και θα σε κάνω ταπετσαρία για το καθιστικό. Το νου σου!
Yours truly, Juliet


5 σχόλια:

  1. Ντίαρ Juliet,

    Έχω νέα για το Romeo σου! Δυστυχώς, οι υποψίες σου επιβεβαιώνονται... Πριν από λίγο καιρό κατέφθασε ένα άσπρο άλογο στο δάσος μου & αναφέρθηκε σε κάποιο Romeo. Ελπίζω να μη το πάρεις πολύ βαριά, αλλά ο Romeo όντως μαγεύτηκε μέσα στο δάσος. Εν συνεχεία κατασπαράχθηκε από τις νεράιδες, οι οποίες δε σταμάτησαν σε αυτόν αλλά εξόντωσαν & όλους τους κότσυφες. Τα αδέλφια μου! Έτσι, έμεινα ο μόνος επιζήσας εδώ. Μόλις διάβασα το γράμμα σου προς το Romeo έσπευσα να σου απαντήσω για να είσαι ενήμερη. Λυπάμαι πολύ για το Ρωμαίο σου! Τουλάχιστον, οι νεράιδες & τα ξωτικά –Νηπενθή Σαρκοφάγα για μένα– αφού διέλυσαν το σύμπαν αποχώρησαν από το δάσος. Κάτι είναι & αυτό. Στο δάσος, για την ώρα, παραμένουμε το άσπρο άλογο του αγαπημένου σου (σώο & αβλαβές!) & εγώ. Πρόκειται να κάνουμε μια κουβεντούλα στο προσεχές διάστημα γιατί, όπως επιπλέον μου είπε, έχει να μου εκμυστηρευθεί μια ιστορία που φαντάζει μυθολογία!

    Σε χαιρετώ,
    Μπλακ Μπερντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dear Μπλακ Μπερντ,

      Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την κατανόηση που έδει3ες αποφασίζοντας να με ενημερώσεις για τον τραγικό - όσο και ατιμωτικό- χαμό του αγαπημένου μου. Ήταν για μένα μεγάλη απώλεια. Θρηνώ απελπισμένα για τον καλό μου και για το κενό που άφησε στη ζωή μου (*σνίφ), αλλά και για το χαμό της δικής σου οικογένειας και σου στέλνω τα θερμά μου συλληπητήρια.Ακόμη, αγαπητέ μου, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να προσέχεις το αγαπημένο άλογο του αγαπημένου μου Romeo και να το προφυλά3εις από τα στοιχειά και σου εγγυώμαι πως (Page 1)

      θα φροντήσω να φορέσω τις ροζ μου καλτσοδέτες που 3έρω πως τόσο σου αρέσουν κι εκείνον τον δαντελωτό κορσέ που υποσχέθηκες να μου 3εσκίσεις με μανία.Νιώθω την καρδιά μου ήδη να σκιρτά στη θύμηση της ανάσας σου πάνω στο πρόσωπό μου και, μπορώ να σου πω, πως νιώθω σχεδόν τα δάχτυλά σου να τα3ιδεύουν το κορμί μου για ακόμη μια φορά.

      P.S. Θα σε περιμένω με αγωνία.
      Yours truly, Juliet

      Διαγραφή
    2. Ω με συγχωρείς.. Λάθος παραλήπτης.. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως σου εγγυώμαι να έρθω κάποια στιγμή να σε συναντήσω στο μαγεμένο δάσος, εσένα και το αγαπημένο άσπρο άλογο του καλού μου. Σου εύχομαι τα καλύτερα.
      Με εκτίμηση, Juliet.

      Διαγραφή